Stankoverlast

Last van een rioleringslucht in huis?

Stankoverlast - Mark GeertsHeeft u last van stankoverlast, ruikt u een rioleringslucht? Zeker niet prettig, maar wel een duidelijke aanwijzing op een rioleringsprobleem. Woont u in Tilburg, Baarle-Nassau, Chaam, Gilze Rijen, Riel, Oosterhout, Dongen, Alphen, Hilvarenbeek of Berkel-Enschot? Schakel dan J. Spapens Infra in om u te helpen bij uw rioleringsprobleem. Met onze camera inspectie of één van onze andere methoden bekijken wij waar de oorzaak van de rioleringslucht zit. Voor elk probleem bieden wij een oplossing!

Rioleringslucht

Water dat omhoog komt in uw gootsteen, rioolstank of een verstopping in het riool, wij snappen dat het erg vervelend is en dat u daar zo snel mogelijk vanaf wilt! Uiteraard wilt u eerst zelf het probleem oplossen. Komt u er niet uit? Geen probleem, bel naar 013 – 5905215  en u wordt direct geholpen. Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor het oplossen van de problemen met uw riolering. U kunt bij ons terecht met al uw rioleringsproblemen, zoals een verstopte afvoer, een verstopt toilet of een verstopte gootsteen.

Permanente of incidentele stank?

De rioleringslucht hoeft u niet altijd te ruiken om te doen denken dat er een probleem zit in uw riolering. Bij een permanente stank is de lucht altijd even sterk, bij een incidentele stank kan de intensiteit van de geur wisselend zijn. U kunt de stank dan zelfs een aantal dagen helemaal niet ruiken. Echter wijzen beide soorten erop dat er iets aan de hand is met uw riolering.

Ontstoppingsbedrijf

De vieze stank wordt veroorzaakt door een probleem in uw riolering. De vraag is alleen waar dit probleem precies zit. Met onze camera inspectie of rookdetectie kunnen we precies zien waar de gebreken in uw leidingen zitten. Er kunnen bijvoorbeeld lekkages in zitten waardoor deze stank wordt veroorzaakt. Waar deze lekken zitten kunnen we dan eenvoudig met onze professionele apparatuur opsporen.

Slecht voor uw gezondheid

Naast de uiterst vervelende geur is het ook nog eens erg slecht voor uw gezondheid. Bij een lek in uw riolering kan er bijvoorbeeld afvalwater in uw kruipruimte terecht komen. Dit geeft vaak de zeer onprettige geur die u ruikt. Daarnaast ontstaan er ook allerlei schimmels in een vochtige ruimte, wat erg slecht is voor uw gezondheid. Een gebrekkige ontluchting kan ook de oorzaak zijn van de stankoverlast. De gassen in uw riolering kunnen dan in uw woning of bedrijfspand terecht komen. Laat daarom regelmatig uw riolering ontluchten. Uiteraard kunt u daarvoor bij ons ook terecht.

Hulp nodig bij uw rioleringslucht?

Wij helpen u graag bij uw stankoverlast. Neem nu contact op, dan plannen we direct een afspraak in! J. Spapens Infra biedt altijd een oplossing en een juist advies voor uw riolering. Wij gaan door totdat u helemaal tevreden bent. Vele tevreden klanten uit Tilburg, Baarle-Nassau, Chaam, Gilze Rijen, Riel, Oosterhout, Dongen, Alphen, Hilvarenbeek, Berkel-Enschot en omgeving gingen u al voor!