Gootsteen verstopt

Gootsteen verstopt in Baarle-Nassau of Tilburg?

Heeft u last van een verstopte gootsteen? Wij kunnen ons als geen ander voorstellen hoe vervelend dat is. U kunt ineens niet meer even uw handen wassen, de afwas doen of uw tanden poetsen. Naast een verstopte gootsteen, is een verstopt toilet, een rioollucht of een verstopte afvoer ook geen pretje. J. Spapens Infra is gespecialiseerd in elk rioleringsprobleem, klein en groot, waardoor u snel en vakkundig van uw rioleringsprobleem af bent. Wij zijn actief in de regio Tilburg, Baarle-Nassau, Chaam, Gilze Rijen, Riel, Oosterhout, Dongen, Alphen, Hilvarenbeek en Berkel-Enschot. Maar ook in Turnhout, Merksplas, Minderhout en Hoogstraten in België zijn wij er voor u!

Reden van een verstopte gootsteen

Een verstopte gootsteen kan door verschillende oorzaken komen. Voorkomen is in dit geval beter dan voorkomen, maar we vermoeden dat u daar op dit moment niets meer aan heeft. We geven u graag een aantal mogelijke redenen van uw verstopte gootsteen. Zo kunt u daar de volgende keer rekening mee houden:

  • Etensresten: nog even snel de overgebleven etensrestjes afspoelen en hup, die verdwijnen zo uw afvoer in. Erg makkelijk, maar niet heel goed voor uw leidingen. Haal de laatste etensresten even weg met een keukenpapiertje en zorg ervoor dat u een zeefje voor uw putje heeft. Zo voorkomt u de meeste etensresten.
  • Vet: Vet is een veelvoorkomende oorzaak van een afstopte afvoer. Vet gaat zich hechten aan de zijkanten van uw leidingen, waardoor er steeds meer vet zich ophoopt in uw riolering. Hierdoor loopt het water steeds moeilijker weg en veroorzaakt u eventuele verstoppingen. Heeft u toch per ongeluk vet in uw afvoer gegooid? Spoel dit goed na met water, zo voorkomt u ophopingen.
  • Haar: U verwacht het misschien niet, maar we komen regelmatig een overvloed aan haar tegen in de riolering. Haar gaat zich hechten aan haar waardoor er al snel hele hopen haar kunnen ontstaan. Dat haar vervormt zich vervolgens als een soort net in uw leidingen en dat wilt u niet. Binnen de kortste keren zit u opgescheept met een verstopping.

Heeft u een verstopte gootsteen?

Heeft u op dit moment last van een verstopte gootsteen? Schakel dan meteen een professioneel ontstoppingsbedrijf uit Tilburg in. We maken gelijk een afspraak en komen zo snel mogelijk langs! Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de middeltjes uit de winkel, maar vaak zijn deze niet goed voor uw gezondheid en het milieu. J. Spapens Infra is gespecialiseerd in elk soort rioleringsprobleem. U kunt ons nu bellen op 013 590 52 15 voor een afspraak betreft uw verstopte gootsteen!