Afvoer verstopt

Verstopte afvoer in Baarle-Nassau of Tilburg?

Heeft u last van een verstopte afvoer en woont u in omgeving Tilburg? Dagelijks krijgen we verschillende telefoontjes uit de regio Tilburg van mensen die problemen hebben met hun afvoer. De afvoer in uw badkamer, keuken, toilet of wasmachine. Een verstopte afvoer kan verschillende oorzaken hebben. Het probleem is echter meestal niet met het blote oog te zien. Schakel daarom de hulp in van J. Spapens Infra. Wij zijn actief in Tilburg, Baarle-Nassau, Chaam, Gilze Rijen, Riel, Oosterhout, Dongen, Alphen, Breda en omgeving

Een verstopte afvoer?

Wij begrijpen als geen ander dat u snel van uw verstopte afvoer af wilt. Het brengt vele ongemakken met zich mee. Zo kunt u bijvoorbeeld de kraan in uw keuken niet gebruiken, niet naar het toilet gaan, niet meer douchen of uw kleding niet in de wasmachine wassen. En dat is natuurlijk hartstikke vervelend en al helemaal niet handig tijdens uw dagelijkse bezigheden. Wij zijn flexibel inzetbaar, waardoor we u snel kunnen helpen bij uw rioleringsprobleem.

Loopt het water slecht weg?

Als het water slecht wegloopt is dit het eerste teken van een beginnende verstopping. Het is dan al belangrijk om snel de hulp van een professional in te schakelen voordat u met grotere problemen zit opgescheept. Vaak zit er iets in de leiding waardoor het water slecht wegloopt. Wanneer u hier te lang mee blijft wachten, kan het zo zijn dat uw afvoer helemaal verstopt is en er helemaal geen water meer door kan.

Inspectie Baarle-Nassau

Wij komen graag bij u langs voor een inspectie. Tijdens deze inspectie analyseren wij uw afvoer en zoeken we naar de mankementen in uw riolering. Onze servicebussen beschikken over verschillende materialen en apparatuur om uw rioleringsprobleem snel op te lossen. Geen enkel rioleringsprobleem is voor ons te groot of te klein. Bij ons bent u gegarandeerd snel van uw problemen af betreft uw verstopte afvoer.

Oorzaken verstopte afvoer

Er zijn verschillende oorzaken die een verstopte afvoer veroorzaken. Dagelijks komen zien we vele verstopte afvoeren door het te veel gebruik van toiletpapier, door zeepresten, haar, vet of verkeerd gebruikte ontstoppingsmiddelen.

Zelf uw afvoer ontstoppen?

We geven u graag een aantal tips voor het zelf ontstoppen van uw afvoer. De eerste en ook meest makkelijk manier om uw afvoer zelf te ontstoppen is de zogeheten ‘plopper’. Deze beweegt u eenvoudig op en neer om zo het vuil los te maken. Wanneer het probleem zich dieper in uw riolering bevindt helpt dit niet, maar het is het proberen waard. Mocht de plopper niet helpen, kunt u nog één van de volgende stappen ondernemen:

  • Giet drie liter kokend water met opgeloste soda door uw afvoer.
  • Gooi een handje soda en wat azijn in uw afvoer en spoel deze na enkele minuten door met kokend water.

Professionele hulp inschakelen?

Helpen de bovenstaande oplossingen niet of vermoedt u dat het probleem dieper in uw rioleringsstelsel ligt? Neem dan gerust even contact op. Wij zijn de professional betreft rioolservice en een verstopte afvoer in Tilburg, Baarle-Nassau, Chaam, Gilze Rijen, Riel, Oosterhout, Dongen, Alphen, Breda en omgeving.